Misterul scandalurilor cu țigani și împușcături din Ploiești a fost elucidat: trage Emir Kusturica un film nou

Misterul scandalurilor cu țigani și împușcături din Ploiești a fost elucidat: trage Emir Kusturica un film nou

„S-au încins după filmare și au început să se împuște de-adevăratelea”. Misterul nenumăratelor scandaluri de pe raza Ploieștiului a fost dezlegat de comisarul-șef-adjunct Garcea Stanian, într-o intervenție pentru reporterii punctulpeignat.ro. Polițistul sfătuiește populația să stea în case pe perioada filmărilor, care au început de câțiva ani și mai pot dura încă vreo zece, după care va fi liniște, dă asigurări omul legii.

„Sigur ați auzit de țiganii care s-au împușcat aseară lângă spitalul județean din Ploiești, dar și de bătăi cu săbii, cu scaune sau manele urlate în centrul Ploieștiului. Toate astea fac parte dintr-un scenariu de film de lung-metraj, așa că nu aveți nimic de făcut decât să vă luați semințe și să priviți. Că asta facem și noi”, explică subcomisarul Garcea Stanian.

Surse din cinematografie informează că celebrul realizator al filmelor cu țigani, Emir Kusturica, ar fi trecut prin Ploiești să bea o bere în centru. De atunci ar fi început toate problemele cetățenilor. Poliția a simțit nevoia să pună umărul la filmări, astfel încât se comportă ca și milițienii sârbi din filmele lui Kusturica, iar procurorii și judecătorii la fel. Practic, în scenariu se vorbește despre un oraș ocupat de lumea interlopă, în care toți dubioșii urlă pe la terase ziua, deranjând oamenii civilizați care vin să bea liniștiți o bere, iar noaptea ascultă manele la maxim, se bat și se împușcă pe străzi. „Nimeni nu va mai fi în siguranță, dar și asta face parte din scenariul marelui regizor. Noi doar încurajăm arta”, explică subcomisar Garcea. 

pamflet. Foto: ziarulincomod.ro

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time