Primăria Ploiești în faliment. Atenție la apelurile din Uganda, e primarul Dobre care vă suge banii din cont!

Primăria Ploiești în faliment. Atenție la apelurile din Uganda, e primarul Dobre care vă suge banii din cont!

Centrul National de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetica, CERT-RO, atrage atenția că în ultimele luni mai mulți utilizatori de telefoane mobile din Ploiești sunt vizati de diverse campanii de infracționale prin intermediul apelurilor telefonice, metodă care poartă numele de Vishing.

„Avertizăm populația municipiului Ploiești să fie cu ochii în patru la apelurile din Uganda. Vă va răspunde o voce pițigăiată care este a primarului Adrian Dobre. De când e Ploieștiul în blocaj financiar, vrea să facă rost de bani pentru termie la iarnă prin această metodă deloc onorabilă”, avertizează comisar adjunct Ganea Stanian din cadrul BCCOGWTSZ Ploiești.

Hello, My Name is Advocat Mubuntu Adrian Mgabe, vreau să vă felicitez că ați primit o moștenire de la o mătușă bogat care a lăsat testimony 23 de milion dolars care sunt fericit să îi trimit dacă achitați ten tousand dollar in cont BRD Ploiești Romania. I sell T-shirts too. Congratulations”, este mesajul tipic cu care vocea pițigăiată a primarului vrea să atragă în plasă cetățenii cu telefon mobil.

„M-am trezit fără pensie, maică. M-a făcut din vorbe și în 3 minute aveam contul gol. Ziceai că e Liviu Dragnea și când colo era domnul Dobre, pe care l-am votat. Nu e frumos, domnu Adrian, mai bine veneați cu colindul, că vă dădeam de bună voie”, explică, retoric, o pensionară păcălită de vocea primarului Dobre.

pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time