Ce năzdrăvan e! Volosevici a devenit comandant NATO, după ce i-a retras și lui Stoltenberg atribuțiile

Ce năzdrăvan e! Volosevici a devenit comandant NATO, după ce i-a retras și lui Stoltenberg atribuțiile

Potrivit unei dispoziții interne din Primăria Ploiești, primarul Andrei Volosevici le-a retras toate atribuțiile viceprimarilor Ploieștiului, însă din graba semnatului, l-a lăsat și pe comandantul NATO fără atribuții. Conform actului oficial, de mâine Jens Stoltenberg e detașat la Hipodrom, la Post Pază Poarta 2.

Decizia primarului municipiului Ploiești l-a panicat și pe Mircea Geoană, adjunctul NATO, care se așteaptă, potrivit unor surse din cadrul Alianței Nord-Atlantice, la „toate căcaturile”, de la amenințări voalate, de genul „am eu grijă de tine, șoricelule”, până la lipitul gumei de mestecat pe partea dorsală, această glumă puerilă fiind una dintre preferatele primarului, împreună cu leapșa după ceafă.

Contactat de punctulpeignat.ro, Jens Stoltenberg a declarat succint: „Acum îmi strâng lucrurile, de mâine vine domnul Andrei pe post. Asta e viața, urez succes Alianței Nord-Atlantice, sete bună”, a încheiat fostul șef NATO, vădit afectat.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time