Ce obraznic e! Noul robot AI care este consilierul lui Ciucă vrea să-și angajeze neamurile la stat

Ce obraznic e! Noul robot AI care este consilierul lui Ciucă vrea să-și angajeze neamurile la stat

O fi el artificial, dar e prea nesimțit! Noul robot dotat cu inteligență artificială care lucrează în funcția de consilier al premierului Nicolae Ciucă a început să facă aluzii că vrea să-și angajeze câteva rude artificiale la stat.

„Traiască familia ta, Nicule, dă și mie ceva să mănânc”, i-ar fi zis robotul ION premierului Ciucă care-și căuta ochelarii de citit bastonașe prin sertarul de la Palatul Victoria. Văzând că e refuzat, ION a devenit agresiv, jignindu-l pe premier cu glume de șanț: „Analfabetule”, „Izmenarule”, „Să te lăfăi în bromură” și alte replici de nereprodus la ziar.

„Părea băiat de treabă în prima zi. Am jucat X și Zero, table, făcea și glume, după care s-a enervat și a început să mă înjure de mamă. Nu se face. Mai avem de studiat cu inteligența artificială, suntem departe”, a declarat Nicolae Ciucă pentru ChatGPT.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time