MOTIVUL REAL al concedierii lui Vivi Răchită de la CSM: I-a adus Mirelei Limboșeanu ketchup la pizza

MOTIVUL REAL al concedierii lui Vivi Răchită de la CSM: I-a adus Mirelei Limboșeanu ketchup la pizza

Surse HORECA informează în exclusivitate pentru Punctulpeignat.ro că scandalul public din Cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploiești ar fi plecat de la un obicei vechi al lui Vivi Răchită.

Cunoscutul om de fotbal pune ketchup în pizza, iar acest aspect teribil a fost taxat dur de către directorul CSM Ploiești, Mirela Limboșeanu, care i-a fi replicat pe un ton acid: „Bă, te dau afară, eu nu pun ketchup în pizza ca toți pripașii cu care mănânci tu pizza”.

Contactat de Punctulpeignat.ro, Vivi Răchită s-a declarat dezamăgit de reacția Mirelei Limboșeanu, declarându-ne, în timp ce se ștergea pe maiou de un sos roșu, că în cercul lui de prieteni toată lumea mănâncă ketchup la pizza și se șterge pe haine de sos rușu, inclusiv „cineva de sus de tot, de la primărie”, așa că nu poate fi vorba despre obiceiuri proaste, doar „doamna director nu e în ton cu moda culinară”.

Nu este primul scandal legat de folosirea greșită a unei pizza în Primăria Ploiești, omul de fotbal Vivi Răchită fiind implicat, în trecut, într-un accident în care a scăpat o pizza pe jos – detalii AICI: CULISE. Miza reală a scandalului CSM: De la îmbrânceli, Vivi a scăpat pe jos pizza primarului

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.
  • DETALII ȘI ÎN PRESA SERIOASĂ - CONDUCEREA CSM PLOIEȘTI, "DECAPITATĂ" DE VOLOSEVICI
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time