Clipe de panică: un ploieștean a chemat pompierii când i s-a încălzit caloriferul

Clipe de panică: un ploieștean a chemat pompierii când i s-a încălzit caloriferul

Șapte echipaje de Pompieri au intervenit de urgență acasă la un ploieștean, după ce acesta reclamase prin sistemul 112 că i s-a încălzit puțin apartamentul. Îl cheamă Liviu Stanian, nu mai are apă caldă și căldură de trei ani și a trăit azi dimineață clipe de groază împreună cu pisica sa în cartierul Ploiești Vest. 

„M-am trezit de dimineață, m-am dezvelit de pisică și când am intrat în sufragerie m-a lovit ceva, nici nu știu cum să-i zic, un fel de briză. Atunci mi-am zis că e ceva în neregulă. De unde aer cald în apartament la Ploiești iarna? Mi-a crescut brusc tensiunea, că iau și pastile și am pus mănușa pe telefon”, explică ploieșteanul Liviu Stanian, frecându-se cu spatele de caloriferul din sufragerie.

„Echipajele sosite la fața locului au descoperit doi elemenți călii la caloriferul din sufrageria domnului Stanian, i-am stropit cu apă, tot incidentul a fost rezolvat datorită profesionalismului pompierilor militari. Domnul Stanian ne-a mulțumit și a promis că la primăvară, când se va dezlipi de calorifer, va merge la biserică să povestească și altor enoriași ploieșteni ieșiți din iarnă pățania trăită”, informează purtătorul de cuvânt ISU Prahova în exclusivitate pentru PunctulpeIgnat.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time