Apar primele rezultate după trei ani de administrație la firul ierbii: Volosevici a găsit 10 lei pe jos

Apar primele rezultate după trei ani de administrație la firul ierbii: Volosevici a găsit 10 lei pe jos

S-a și chinuit în mandatul ăsta, dar iată că începe să răsară soarele și pe strada lui. Primarul Andrei Volosevici a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, un raport complet de activitate după trei ani de administrație la firul ierbii. „Nu a fost ușor. De trei ani merg în patru labe, nu mai pot de spate”, s-a confesat edilul în fața ziariștilor de la Observatorul Prahovean și Actualitatea Prahoveană

Șeful administrației locale ploieștene a scos din buzunarul stâng o hârtie mototolită de zece lei, pe care a arătat-o presei: „Iată fondurile atrase de mine cu mâna mea, așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Edilul Andrei Volosevici a găsit de cuviință să adauge câteva completări necesare: „M-am luptat cu un bețiv într-un tufiș, că văzuse și el aceste fonduri nesperate și a sărit cu gura, că el a fost primul, prostii de-astea. L-am făcut ungur, după care l-am amenințat cu dosarele penale și cu comisia de disciplină. A plecat plângând”.

Surse din cadrul administrației locale informează că primarul mai pusese și mâna dreaptă pe niște fonduri europene într-un tufiș din parc, noroc că a avut șervețele umede la el, depășind cu bărbăție această cumpănă administrativă.

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației. FOTO credit: actualitateaprahoveana.ro
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time