FOTO EXCLUSIV. Am văzut ursul! Se ascunde într-un consiliu de administrație la Ploiești

FOTO EXCLUSIV. Am văzut ursul! Se ascunde într-un consiliu de administrație la Ploiești

Ursul dat dispărut în Ploiești există și trăiește deja pe picior mare cu servici la stat, în timp ce autoritățile îl caută disperate. Reporterii Punctulpeignat.ro au reușit să stea de vorbă cu domnul Martinel Stanian, care ne-a informat că e bine, s-a descurcat să intre într-un CA și se gândește serios să candideze la alegerile de anul viitor, pentru că așa procedează orice pulifrici bugetofag: stă la stat pe un salariu baban, după care candidează ca să-i mai dea fraierii și un post bine plătit în administrație.

„Cam urât la voi în oraș, dar n-am încotro, mă adaptez. Am trei ursuleți de crescut acasă, în pădure la Păulești. Am ajuns la fix, primarul e plecat în Thassos, Poliția Națională și Locală nu există la Ploiești, pe Jandarmi îi vezi doar la defilare, pe 1 Decembrie, m-am descurcat bine. Doar am sunat la partid și m-au și băgat într-un consiliu de administrație. Mulțumesc, Ploiești, vă voi salva, vă iubesc”, a declarat ursul, în timp ce servea masa la London.

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației. FOTO credit: actualitateaprahoveana.ro

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time