Destin cutremurător! Un ploieștean a orbit după ce a bătut laba cu ursul

Destin cutremurător! Un ploieștean a orbit după ce a bătut laba cu ursul

Îl cheamă Manuel Stanian și trăiește o veritabilă dramă după ce s-a întâlnit cu ursul pe o alee dosnică din municipiul Ploiești. Manuel a bătut palma cu animalul, l-a felicitat pentru istețimea de a nu fi prins, după care a plecat liniștit acasă. Surpriza a apărut după câteva ore, când a încercat să se uite pe Actualitatea Prahoveană la o transmisiune LIVE din timpul panaramei de ședință a Consiliului Local Ploiești, iar privirea i s-a depixelat brusc.

„Mi-am pus picături în ochi și tot degeaba. Doctorul zice că de la faptul că am dat laba cu ursul, însă eu am bătut palma de multe ori la viața mea și n-am orbit. E ceva ciudat la mijloc”, analizează Manuel Stanian drama prin care trece.
 
„Inspectoratul pentru Monitorizarea Ursului din Ploiești s-a autosesizat în cauză și a deschis un dosar in rem. Recomandăm populației să nu dea laba cu ursul din Ploiești, așa cum a făcut acest cetățean inconștient sau majoritatea politicienilor din Prahova, cărora li se citește pe față acest obicei periculos”, anunță departamentul de comunicare din cadrul ISU Prahova.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time