Transhumanță sau semn divin? Trei păstori se întâlniră în giratoriul de la Caraiman, la firul ierbii

Transhumanță sau semn divin? Trei păstori se întâlniră în giratoriul de la Caraiman, la firul ierbii

O turmă de oi care păștea ilegal în giratoriul de la Caraiman din Ploiești a mâncat toată iarba plantată de SGU. Trei păstori au fost amendați de Poliția Locală Ploiești pentru distrugerea ierbii municipale și behăit în public.

Sosiți, se pare, de undeva departe, de la răsărit, oamenii s-au scuzat: “Ne-am zis - Haideți, fraților să mergem, raza soarelui, floarea soarelui, floricele să culegem - cu ce-am greșit, domnule polițist?”, reclamă păstorul Andrei, care-și mai spune și “Apostol”, citat de presa locală de CALITATE

Păstorii au fost mirați când au auzit că suntem în anul 2023, într-un oraș din UE. “Ce a mai trecut timpul! La cum arată zona, eram sigur că suntem la marginea Betleemului, în anul zero. Totul arată ca atunci! La anu și la mulți ani”, a declarat îngândurat și păstorul Petru, rulând ceva nedefinit la firul ierbii.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time