Nu toți copiii sunt fericiți! Moș Nicolae i-a pus lui Volosevici dulceață în ghetuțe, „să vadă și el cum e”

Nu toți copiii sunt fericiți! Moș Nicolae i-a pus lui Volosevici dulceață în ghetuțe, „să vadă și el cum e”

Incident isteric miercuri dimineața la reședința primarului Ploieștiului: edilul a găsit dulceață în ghetuțe și ditamai treaba mare în șemineul din living. Echipajul ISU Prahova sosit de urgență l-a găsit pe primar urlând în hohote lângă cizmulițe, cu mâinile pline de dulceață, iar în casă mirosea puternic a căcat, ne scuzați.

„Nu știu ce are bufonul ăsta de Moș Nicolae cu mine, dar mă ocup eu de el, că sigur are neamuri angajate la stat”, amenință primarul Volosevici dând din mânuțe. Surse din cadrul ISU Prahova informează că edilul a găsit lângă ghetuțe și o scrisoare din partea lui Moș Nicolae în care este tipărit un mesaj scurt și sec, plus câteva desene obscene pe care nu le putem reproduce la ziar: „Ia zi, c...e, cum e?”.
 
„Premierul PSD Marcel Ciolacu a deblocat din fondul de urgență al Guvernului două mopuri, un dero și un odorizant de cameră tip brăduleț destinat Ploieștiului. Asta înseamnă să ai susținere de la București. Totul e bine când se termină cu bine!”, anunță Departamentul de Comunicare al Primăriei Ploiești, într-o postare anonimă pe Facebook, citată de Actualitatea Prahoveană.
 
Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time