I se spune GURU din Gioconda. Un yogin din Ploiești a reușit să stea în sufragerie aproape 10 minute fără să tremure

I se spune GURU din Gioconda. Un yogin din Ploiești a reușit să stea în sufragerie aproape 10 minute fără să tremure

Performanță impresionantă înregistrată de ploieșteanul Mahatma Stanian, după ce a reușit, prin concentrare și abstinență, să reziste în propria sufragerie fără să tremure, timp de aproape zece minute. Performanța a fost înregistrată cu un cronometru arctic de către reprezentanții National Geographic Wild în blocul Gioconda, la domiciliul temerarului cetățean.

„Am intrat la Mahatma în apartament cu un flex, că ușa era lipită de toc. A fost o experiență uimitoare. Pe scara blocului erau doi pensionari încremeniți în timpul unui meci de table început în octombrie. M-am lovit la cap de o stalactită. Pe avizier erau desenați mamuți. A fost de groază”, povestește Costel Amundsen, reporter National Geographic Wild pentru Actualitatea Prahoveană.
 
Vecinii în viață au numai cuvinte de laudă pentru Mahatma Stanian. „Să vedeți ce putere de concentrare are când se-ncruntă! Uneori are viziuni că merge la terminalul multimodal, ia autobuzul pe axa Gara de Vest – Gara de Sud, merge pe două benzi la ieșirea de la Podul înalt și vede peste tot școli renovate. Noroc că levitează și mai pică în cap. Atunci se trezește la realitate și plânge ca un copil. E foarte trist ce i se întâmplă. Mereu îi dau ceva de băut, să-i mai alin suferința”, explică Costel Gunia, președintele asociației de proprietari în viață de la blocul Gioconda.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time