Smart city, smart people! Ca să evite întreținerea la iarnă, un ploieștean a luat trenul Ploiești-Baia Mare dus-întors

Smart city, smart people! Ca să evite întreținerea la iarnă, un ploieștean a luat trenul Ploiești-Baia Mare dus-întors

Îl cheamă Relu Stanian, e șomer în Ploiești, iar pasiunea lui cea mai mare este să se plimbe iarna cu trenul, pe distanțe cât mai lungi. De cum a simțit apropierea frigului, Relu s-a dus la Gara de Vest și și-a cumpărat un bilet dus-întors până la Arad. Mișcarea lui Relu i-a inspirat și pe vecinii săi de la blocul de pe Str. Erou Călin Cătălin. Aceștia spun că își vor lua și ei bilete până la Constanța. „Ne revedem aici, în gară, prin primăvară, Doamne-ajută la toată lumea”, a declarat Relu făcând cu mâna din trenul Interegio Ploiești-Arad, cu oprire în toate stațiile posibile.

„Pentru ideea sa, domnul Relu va fi desemnat cetățean de onoare al municipiului Ploiești, lângă celelalte nume care au făcut cinste orașului nostru, pentru munca lor sau pentru cât au furat, după caz”, se arată în proiectul de hotărâre prin care Relu va deveni cetățean de onoare, citat de ACTUALITATEA PRAHOVEANĂ
 
„Îl așteptăm pe domnul Relu să revină cu trenul de la Arad, adică prin martie-aprilie, ca să-i acordăm diploma de cetățean de onoare. Jos pălăria pentru astfel de cetățeni care au inițiativă și spirit antreprenorial”, a declarat Andrei Liviu Volosevici, care nu vrea să ia niciun tren, că el are servici la primărie.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time