O să avem luminițe la Ploiești! Primarul a furat azi-noapte instalația din Târgoviște

O să avem luminițe la Ploiești! Primarul a furat azi-noapte instalația din Târgoviște

Ploieștiul va trăi magia sărbătorilor grație ultimelor eforturi depuse de administrația locală. O delegație condusă azi-noapte de primarul nostru a efectuat o vizită de lucru în municipiul Târgoviște, de unde s-a întors cu desaga încărcată. Potrivit Poliției Locale Târgoviște, din centrul orașului a fost furată instalația cu tot cu brad, două sticle de Chivas de la magazinul Doi Pași din apropiere și Turnul Chindiei, care a fost demolat cărămidă cu cărămidă, fiind transportat cu câteva taxiuri Dacia Logan, cu numere de Prahova.

„Am înțeles că le trebuia instalație, fiindcă n-aveau niciun beculeț în satul ăla uitat de lume numit Ploiești. Dar să ia și Bradul – asta nu e frumos. Toți furăm în țara asta, dar cu bun simț”, a răbufnit primarul municipiului Târgoviște, domnul Liviu Drăculea, în exclusivitate pentru presa locală.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe primarul Volosevici cu un ciorap Lycra pe cap, în timp ce deturna atenția unui polițist local cu o sticlă de băutură și un joc de table, în timp ce delegația ploieșteană căra bradul prin parcul central din Târgoviște, ca să-l suie într-un autobuz pus la dispoziția municipalității printr-o sponsorizare. Nu au lipsit și peripețiile cauzate de un băiețel, Kevin, care le punea curent pe clanță, trăgea în ei cu diferite jucării și îl lipea pe domnul primar cu Super Glue de brad.

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

CITEȘTE ȘI ASTA: S-a rezolvat cu luminițele! Polițiștii locali vor purta girofar la chipiu, ca să se bucure și copiii din Ploiești

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time