Au dat cărțile pe față! Criterii dure de angajare la CNADNR: Obligatoriu să ai retard ca să lucrezi în companie
  • Citit 732 ori

Au dat cărțile pe față! Criterii dure de angajare la CNADNR: Obligatoriu să ai retard ca să lucrezi în companie

CNADNR a introdus în condițiile pe care un aplicant trebuie să le îndeplinească la angajare "Gradul de retard". Cu cât ești mai damblagit, cu atât mai repede poți să accezi la o funcție de conducere în cadrul Companiei de Drumuri.

"Aici toți suntem proști, asta știu deja șoferii din România. Însă de acum oferim contribuabilului noi surprize" - ne-a declarat purtătorul de cuvânt al CNADNR, vizibil oligofren, făcând sugestiv cu ochiul la aparatul foto.

Reprezentantul CNADNR a dezvăluit și identitatea noului șef al departamentului Autostrăzi din cadrul companiei:

"Observați în curte un coleg care latră, în patru labe, la escavatorul ăla? S-a țicnit săptămâna trecută, că l-a părăsit nevastă-sa. Din păcate doctorii au zis că nu își mai revine, în cel mai bun caz sperăm să se considere pisică, fiindcă ne-a înnebunit cu lătratul.

În fine, se vede de departe că e cel mai potrivit să se ocupe de proiectarea autostrăzilor din România", a dat asigurări purtătorul de cuvânt al CNADNR.

Reprezentantul instituției a dezvăluit și alte criterii importante din fișa unui șef CNADNR:

"Domnule, un șef trebuie să fie incredibil de nesimțit, un jeg de om, un șpăgar ordinar pupincurist cu șefii de la București, că doar acolo a dat șpaga pentru numire!

Și încă ceva esențial: să îl doară în cur, domnule, efectiv să nu îl pună necuratul să aibă vreo grijă, că ăsta e risc de concediere la noi".

Pentru a argumenta, reprezentantul CNADNR a dat exemplu secția Drumuri Naționale de la Prahova:

"Colegii de acolo sunt cei mai performanți din țară. Un asemenea grad de nesimțire i-a umplut de invidie până și pe șefii de la București. De exemplu, ați văzut cum arată drumurile în Prahova, față de Brașov, sau câte accidente se petrec în jegul ăla de giratoriu de la Metro Ploiești?

Păi trebuie să fi șeful retardaților, un guru al nesimțiților, liderul onaniștilor ca să nu faci nimic de atâția ani acolo, altfel nu se explică realizările colegilor de la Prahova. Profit de ocazie să îi felicit încă o dată! Asemenea colegi de căcat nu am mai avut niciodată, bravo, băieți, tot înainte!", și-a încheiat alocuțiunea purtătorul de cuvânt al CNADNR, în timp ce își scotea o biluță din nas.

Notă: Pamflet. Fapte și personaje ireale.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time