În loc de colinde, casele de amanet te întâmpină de sărbători cu îndrăgitul „Ți-am luat un inel”

amanetCunoscutele centre de pelerinaj ale poporului denumite generic „Amanet”, locul unde face lumea coadă între avans și lichidare, se pregătesc intens pentru a primi Crăciunul așa cum se cuvine.

„Vrem ca săracii care ne calcă pragul, adică majoritatea populației, să aibă parte de servicii noi, în spiritul globalizării. Ne-am gândit ca în loc de arhaicele colinde, să întâmpinăm clientul cu ceva mai în ton cu realitățile vieții. Piesa „Ți-am luat un inel” a iubitei formații de nunți și pensionări anticipate Holograf este potrivită momentului când își lasă omul verigheta la tine pe tejghea”, a declarat Rachet Popescu, patron de amanet.

Și alte instituții respectate ale statului s-au pregătit cum se cuvine de sărbători. Astfel Oficiul Stării Civile întâmpină proaspeții căsătoriți cu celebrul hit „Nu plânge, Ana”, Primăria Ploiești răsună de piesa trupei Taxi „Aici sunt banii dumneavoastră”, iar Poliția Prahova primește arestații cu „La Chilia-n port”. Cosmopoliți cum îi știm, procurorii DNA Ploiești au ales pentru corupții duși cu duba în arestul de la Câmpina celebrul hit internațional cântat de La Bouche – „Be my lover”.

Politicienii prahoveni rămân, totuși, la clasicele colinde, fiind convinși că spiritul Crăciunului ține de tradiția strămoșească, iar contribuabilul poate să fie fericit doar dacă aleșii vor ieși în stradă cântând, în cor:

„Iată vine DNA / Gulere albe / Și ne ia, ne ia, ne ia! / La mulți ani! Ne dați cu executare sau nu ne dați?”.

sebastian ignatPamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time