Anul ăsta nu ne ia pe nepregătite! Dobre a comandat un studiu de oportunitate, ca să identifice exact când vine Crăciunul la Ploiești

Anul ăsta nu ne ia pe nepregătite! Dobre a comandat un studiu de oportunitate, ca să identifice exact când vine Crăciunul la Ploiești

După o ședință interminabilă, funcționarii primăriei Ploiești au reușit să ajungă la un consens în ceea ce privește Moș Crăciun și sărbătoarea aferentă, municipalitatea urmând să organizeze o licitație în urma căreia să se întocmească un studiu de fezabilitate și de prefezabilitate, ba chiar și unul de oportunitate, prin care să se identifice cu exactitate dacă anul ăsta vine Crăciunul și, mai ales, când pică.

„Ideea i-a venit domnului primar într-un moment de luciditate, când a scos capul printre hârtiile în care este îngropat în birou, că domnul primar citește mult. Pe lângă faptul că a venit cu această idee care are rolul de a debloca Crăciunul la Ploiești, că era totalmente blocat, am mai descoperit și că nu se bărbierise demult. Domnul Hornoiu, consilier personal, a profitat de acest moment, ca să-l bărbierească puțin, după care domnul primar a dispărut din nou între hârtii și studii. Dumnezeu știe când mai iese de acolo. Noi sperăm că înainte de Crăciun”, declară city managerul Ploieștiului, Teodora Marin, care a plecat grăbită, că avea o treabă la Urbanism cu niște autorizații de construire.

Surse din cadrul Primăriei Ploiești informează că studiul despre oportunitatea Crăciunului urmează să coste municipalitatea în jur de 80 de mii de lei plus TVA, licitația urmând să se organizeze cât mai devreme posibil, undeva în luna ianuarie 2019. „Dacă e prea târziu, aia e, mergeți de Crăciun în alt oraș. Crăciun fericit!”, explică Teodora Marin.

pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time