Comisia de la Veneția adaugă noi recomandări României: „Domnul Tudorel să ne returneze portofelele, nu e frumos ce a făcut!”

Comisia de la Veneția adaugă noi recomandări României: „Domnul Tudorel să ne returneze portofelele, nu e frumos ce a făcut!”

Nu era suficient că ne face de râs în toată lumea cu apucături de ciorditor mieros de obor care modifică legislația penală bagabonțește, acum a comis-o chiar în plenul Comisiei de la Veneția. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost prezent în cadrul ședinței Comisiei unde a fost certat aspru de către reprezentanții forului european, însă asta nu l-a împiedicat să ciordească câteva suveniruri, că doar nu era să plece acasă, în România, cu mâna goală.

„Profitând de un moment de neatenție al membrilor Comisiei de la Veneția, numitul Tudorel Toader, ministru al Justiției într-o țară cu numele România, a sustras 12 portofele, un radio-cd și o robă Paul&Shark din sala de ședințe. Numitul a fost încătușat și urmează să fie expulzat în țara aia numită România”, se anunță într-un comunicat al IPJ Veneția.

Comisia de la Veneția recomandă autorităților române să modifice complet amendamentele aduse ambelor coduri, penal și de procedură penală, printr-un proces de consultare cuprinzător și să vină cu propuneri legislative coerente și solide care să aibă sprijinul larg al societății românești și care să respecte standardele europene și deciziile Curții Constituționale - LINK DETALII AICI

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time