Recursul compensatoriu are și părțile lui bune! Proaspăt eliberat înainte de termen, violatorul din Vaslui l-a violat pe Tudorel Toader

Recursul compensatoriu are și părțile lui bune! Proaspăt eliberat înainte de termen, violatorul din Vaslui l-a violat pe Tudorel Toader

A vrut să-și exprime personal mulțumirea față de ministrul Tudorel Toader și a și reușit! Unul dintre violatorii din Vaslui care a fost eliberat înainte de termen pe baza recursului compensatoriu s-a prezentat acasă la ministrul Justiției, Tudorel Toader, ca să-și demonstreze până la capăt sentimentele de afecțiune față de cel pe care îl consideră "eroul meu zăpăcit și dulce care m-a scos din pârnaie".

Proaspăt trezit din somn, binefăcătorul Tudorel nu a fost suficient de atent încât să prevină valul de simpatie care l-a aruncat, pur și simplu, pe dușumea. Tudorel Toader s-a trezit în patru labe cu violatorul în spate chiuind „Mulțumesc, domnule ministru, sunteți cel mai bun, schnell, das ist gut!".

Surse din SPP informează că ministrul Justiției a fost extrem de modest, acceptând spășit până la capăt mulțumirile violatorului, momentan fiind indisponibil pentru câteva zile „pentru un concediu de odihnă binemeritat, fiindcă s-a acumulat oboseala, stresul funcției și merg și puțin crăcănat", după cum se explică într-o notă internă semnată chiar de ministrul Tudorel Toader.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time