La moment aniversar! Doamna arhitect-șef Cristina Herția împlinește azi un an de când e în Urbanism și trei tone de chiștoace fumate în instituție
  • Citit 1364 ori

La moment aniversar! Doamna arhitect-șef Cristina Herția împlinește azi un an de când e în Urbanism și trei tone de chiștoace fumate în instituție

Doamna arhitect-șef al Ploieștiului fumează atât de mult la biroul din instituția publică în care lucrează, încât nici nu suntem siguri că mai vine la serviciu. În Direcția de Urbanism Ploiești, smogul este mult prea gros ca să se mai distingă traficant de influență de funcționar public și amendă minimă de teanc de bani la chiloți. În fine, nu vreau să fiu rău într-un moment de sărbătoare al Urbanismului, astăzi împlinindu-se un an de când doamna Cristina Herția s-a instalat în funcția de arhitect-șef al Ploieștiului.

Sacrificiul doamnei Cristina este unul de apreciat, doamna coborând de la Breaza, din creierii munților, de unde e vecină cu domnul consilier al primarului, Eugen Prună, ambii lăsând capra neagră și aerul curat pentru a veni la Ploiești să ne descurce Chakra, ploieștenii fiind, în opinia doamnei, mult prea neinițiați ca să se poată autoguverna urbanistic fără o minte vizionară în fruntea lor - detalii aici: Cristina Herția, arhitect-șef Ploiești: „La valoarea mea, nu știu ce dracului caut în Ploiești”.

Dacă tot stăm la o țigară în acest moment festiv, că și subsemnatul e fumător, se cuvine ca publicul să primească un raport cincinal complet, un așteptat bilanț al Urbanismului ploieștean, care să prezinte orele de program, orele de prezență la servici, realizările în câmpul muncii și, nu în ultimul rând, viziunea pentru viitor, așteptările pentru noul an.

Mai ales că, în mod ilegal, Urbanismul urmează să primească și un cadou bine ticluit, prin decapitarea serviciului de control Disciplină în Construcții din cadrul Poliției Locale, astfel ca Urbanismul să primească și pâinea și cuțitul în ceea ce privește controlul și autorizarea în Ploiești. Argumentul celor care îi bagă hârtii pe sub nas și șoapte la ureche primarului Adrian Dobre ține de vrăjeala cu pregătirea profesională, care cică la Poliție n-ar fi.

Șmecheria este următoarea - dacă se respectă legea și Poliția Locală, prin departamentul specializat, își face meseria și înregistrează situații ilegale care sunt trimise sub număr de înregistrare către Urbanism (ca până acum), consilierele Urbanismului Ploieștean nu mai pot să bage amenda înregistrată sub preș sau să o înghită, după caz. Rămânând singure pe plantația asta a controlului, fără o supravizare, pot face ceea ce vă povesteam în articolul următor: STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR. Circuitul SECRET care întreține haosul urbanistic din Ploiești. Încrengături de interese (Ep.II)

Acum, după ce ați înțeles cum vine cu șpaga - scuze, controlul - vă prezint și pregătirea profesională a doamnelor de la Urbanism, că tot a dat primarul Dobre asigurări că Urbanismul ăsta cinstit are specialiști să dea amenzi, fiind de la Urbanism, deh.

Așadar echipa de control a Urbanismului a absolvit, în ordine aleatorie de tricouri, următoarele: Doamna 1 - IPG Ploiești, Utilaj Petrolier, inginer mecanic de foraj, doamna 2 - Marketing la facultate privată, domnul 1 - dreptul la privată, domnul 2 - Medicina veterinară, domnul 3 - Administrație Publică, funcționar public. 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time