CV impresionant al colonelului Paraschiv: În trecut a condus asediul Toulonului și a câștigat bătălia de la Austerlitz
  • Citit 2924 ori

CV impresionant al colonelului Paraschiv: În trecut a condus asediul Toulonului și a câștigat bătălia de la Austerlitz

Ați râs de insul tulburat grav care a coordonat gazarea manifestanților pașnici din Piața Victoriei, însă nu știți cu ce geniu în strategia militară aveți de-a face. Potrivit propriului CV, colonelul Cătălin Paraschiv a condus, în trecut, asediul Toulonului, reușind să se remarce în fața șefului armatei și a reprezentanților Directoratului, urmând o frumoasă carieră militară care a culminat cu bătălia de la Austerlitz, eveniment care „încununează în mod fericit o carieră prodigioasă de bugetar”.

„Peste tot pe unde am fost mi-am iubit trupele și țara și am bătut femei, copii, reporteri și oameni nevinovați la grămadă, fără discuție”, ne-a declarat în exclusivitate colonelul Paraschiv dând din mâini în curtea spitalului Obregia, unde dirijează circulația în timpul liber.

„Este un cadru de nădejde, foarte echilibrat emoțional, un exemplu de concentrare și de calm, zici că e călugăr tibetan, bine le-a făcut huliganilor și mămicilor care au venit să protesteze. Ați văzut că nu le-a tras un glonț în cap, așa cum ar fi meritat? Ce altă dovadă de cumpătare mai vreți?”, declară ministrul Carmen Dan, ștergându-se la gură de muie cu cămașa lui Liviu Dragnea, murdar și el.

pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time