Oricând, în slujba artei. Dan Bittman deschide CEX-ul PSD cu îndrăgita „Banii vorbesc”

Oricând, în slujba artei. Dan Bittman deschide CEX-ul PSD cu îndrăgita „Banii vorbesc”

„Să nu-mi iei niciodată dragostea” și „Banii vorbesc” sunt doar două dintre melodiile pe care îndrăgita trupă Holograf le va interpreta la Comitetul Executiv al PSD, eveniment în urma căruia filantropul Dan Bittman speră să strângă 25.000 de euro pe care „să-i doneze spitalelor, orfelinatelor și ospiciilor”, așa cum obișnuiește să facă de când s-a lansat în muzică acum 40 de ani.

„Nu erați nici la stadiul de proiect când făceam eu muzică din pasiune, fără să mă gândesc la bani, săracilor”, a declarat artistul, în timp ce ajuta o bătrânică să traverseze strada, după ce inițial îi plătise cumpărăturile, întreținerea și taxa de cimitir.

„Dan a fost filantrop de mic. Și acum îmi aduc aminte, cu drag, când închiria Dănuț scene pentru festivaluri, când își făcuse bar și vindea bere scumpă rău, până și emisiunea de la televiziunea publică se numea Dănuț SRL. Era în stare să o vândă și pe mă-sa, totul în slujba culturii. Ce dovadă mai bună vreți că este dedicat artei și filantropiei?”, a declarat Horia Moculescu, un fel de somitate mondială în materie de muzică a românilor.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time