După concediul de divorț, autoritățile se pregătesc să voteze și concediul de instalare windows
  • Citit 407 ori

După concediul de divorț, autoritățile se pregătesc să voteze și concediul de instalare windows

În Parlamentul României a fost depus un proiect de lege foarte așteptat de toți românii. Parlamentarii vor vota pentru acordarea a trei zile libere persoanelor care divorțează, aceasta fiind numai una dintre surprizele care urmează. Deputatul PSD care a propus concediul de divorț anunță că va propune un alt proiect de lege prin care se va acorda concediul de instalare windows.

În expunerea de motive se arată că orice om care trece prin calvarul unei instalări de windows va fi foarte obosit, motiv pentru care nu se va mai concentra a doua zi la locul de muncă, meritând, pe bună dreptate, 2 săptămâni de concediu de odihnă.

„Oricare om îi e frică de oboseală. Pentru că ne iubesc milioane de români, vom propune și concediul de după mers la bere cu băieții, concediul de constipație și, bineînțeles, concediul de după concediu, fiind cunoscut faptul că după concediu te simți puțin obosit și ai mai avea parcă nevoie de câteva zile de concediu, ca să-ți revii după concediu”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, înainte să adoarmă pe un fotoliu, fiind în concediu de odihnă după lecturarea unei declarații politice în parlament care a istovit-o teribil.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time