Primarul Dobre a identificat soluția pentru modernizarea transportului ploieștean: „Lipim burduful de la Ikarus cu super-glue. N-are moarte”
  • Citit 756 ori

Primarul Dobre a identificat soluția pentru modernizarea transportului ploieștean: „Lipim burduful de la Ikarus cu super-glue. N-are moarte”

Iată că există soluții dacă se vrea! Primarul municipiului Ploiești a reacționat rapid după știrea legată de un mic incident petrecut vineri în oraș, când un autobuz Ikarus din 1970 s-a rupt în două la propriu. Edilul a anunțat că a identificat, împreună cu aparatul de specialitate din primărie, soluția optimă pentru întărirea și reabilitarea transportului public local.

„Ploieștenii au nevoie de siguranță, să nu mai pățească ce s-a întâmplat azi. După ce am stat 6 ore într-o ședință operativă, deodată mi s-a străfulgerat gândul în cap și am găsit soluția perfectă. Fără falsă modestie vă zic că nu a fost ușor. Dar nici greu”, afirmă primarul Adrian Dobre, ținând în mână un tu de super-glue. „Acum, că am terminat reabilitarea autobuzului, rog ploieștenii să nu mai stea pe burduf, mai ales pe Cristi Ganea”, a declarat răutăcios Adrian Dobre, catalogând soluția cu super-glue drept „smart solution in a smart city”.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time