Nae Alexandri, directorul TCE Ploiești: „Pentru autobuzul rupt în două reducem biletul la jumate. Drum bun!”

Nae Alexandri, directorul TCE Ploiești: „Pentru autobuzul rupt în două reducem biletul la jumate. Drum bun!”

După incidentul cu autobuzul regiei de transport din Ploiești care s-a rupt în două, conducerea TCE a hotărât ca prețul unui bilet pentru respectivul traseu și pe următoarele care sigur se vor rupe în următoarea perioadă să fie redus de la 2,50 lei la 1,25 lei. „Mergi cu jumate de autobuz, plătești jumate de preț – asta înseamnă să ții pasul cu concurența. Sper ca acum toată lumea să fie mulțumită. Călătorie plăcută!”, afirmă directorul TCE, Nae Alexandri.

„Înțelegem că ploieștenii au fost deranjați de autobuzul din autobaza TCE care s-a dezintegrat în mers. Într-adevăr, respectivul autobuz este puțin vechi, dar nu bate și nici nu troncăne, practic n-are moarte.

Ca să demonstrăm că nu suntem absurzi, împreună cu colegii mei am fost de acord să reducem tariful pentru călătoria cu autobuzul respectiv de la 2,50 lei la 1,25, asta până reușim să îi sudăm la loc partea din spate și să îl punem iar în folosință în formă completă”, a adăugat Nae Alexandri, directorul TCE Ploiești, în timp ce lipea cu o gumă de mestecat țeava de eșapament la traseul 30.
TCE Ploiești sfătuiește călătorii să se urce în prima jumătate de autobuz, aceasta fiind cotată cu șanse mai mari să pornească din loc, fapt de dorit, în special când te grăbești să ajungi din punctul A în punctul B..

Bogdan Dinu / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time