Incident religios la Guvern: Femeia de serviciu l-a lins pe Meleșcanu, crezând că e Cuvioasa Parascheva

Incident religios la Guvern: Femeia de serviciu l-a lins pe Meleșcanu, crezând că e Cuvioasa Parascheva

Un episod încărcat de semnificație religioasă a avut loc în timpul ultimei ședințe de Guvern, lăsând membrii Executivului cu gura căscată la propriu. Femeia de serviciu de la Guvern a fost luată de valul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, sărind pe ministrul de Externe Teodor Meleșcanu să-l lingă pe față și pe mâini.

„Doamna Nuțica a aruncat mopul și a sărit pe domnul Meleșcanu chiar în timp ce prezenta raportul unei vizite externe, începând să-l lingă sălbatic pe față și pe mâini, intonând rugăciuni pentru sporul casei și sănătate. Am reușit cu greu să o dezlipim, mai ales că domnul ministru era vesel și o pupa și el”, a declarat un reprezentant SPP prezent la locul incidentului.

„Nu este nimic neobișnuit, dimpotrivă! În fiecare an, cam aceasta este perioada în care Teodor este cel mai pupat om politic din țară. Noi ne bucurăm pentru el, asta a rămas cam singura modalitate prin care poate să primească puțină afecțiune”, a declarat vicepremierul Graţiela Leocadia Gavrilescu, în timp ce freca o icoană cu Sfânta Parascheva de sacoul lui Meleșcanu.

Bogdan Dinu

pamflet / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time