Cocalarii sunt salvați. În locul clubului Zappa se deschide o filatelie de fițe
  • Citit 588 ori

Cocalarii sunt salvați. În locul clubului Zappa se deschide o filatelie de fițe

Zilele grele pentru cocalarii ploieșteni care au fost loviți năpraznic de vestea închiderii clubului Zappa: „Practic, eu unde îmi mai bat zdreanța aia de iubită în public? Sunt distrus!”, se plânge Raimond Stanian, client fidel Zappa. 

Patronii Zappa, însă, s-au gândit la toate: „Venim în întâmpinarea tuturor cocalarilor din oraș cu noua tendință din 2016, și anume o filatelie țâță de mâță. Aici pot veni toți clienții noștri snobi ca să lingă lasciv o coliță împreună cu prietena siliconată, să îi lipească pe sâni mărci scumpe pe ritmuri sălbatice de Wagner și, bineînțeles, deliciul serilor Zappa – filatelista clubului dansând la bară pe Chopin, dar și multe alte suprize”, declară, încrezător, unul dintre patronii Zappa.

„S-a umplut orașul de filateliști și bibliotecari, s-a schimbat românul, nu mai e cocalarul de odinioară. Zilele trecute câțiva țigani m-au rugat să le pun Anca Parghel, zicând că au chef de un „jazz mai chill”, iar doi proxeneți se băteau pe curvele din club folosind citate din Pleșu.

Nu mai zic de tineret – erau doi adolescenți care s-au provocat la duel pentru că iubeau amândoi aceeași vagaboandă, pe una, Veronica. Până și cămătarii care frecventează clubul dezbat una dintre marile axiome ale lui Socrate: „Știu că nu știu nimic, și nici măcar asta nu știu!”.

Domne, s-a întors lumea cu josul în sus, că nici cur nu mai pot pronunța, mă-nțelegeți!”, conchide patronul fostului Zappa.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time