Mulțumim, Mark Zuckerberg! După „Dislike” și „Unfollow”, Facebook implementează butoanele „Manelist Oligofren” și „Cap în Gură”

Mark-ZuckerbergS-a făcut dreptate! Dacă până acum puteai doar să-ți ciupești prietenii virtuali sau se le pui pe Wall mesaje cretine, agasându-i ca un bou plictisit ce ești, Facebook s-a gândit mai departe, venind în întâmpinarea internauților care folosesc îndrăgita rețea de promovat retardați și pisicuțe drăguțe cu o inovație spectaculoasă: butoanele Manelist Oligofren și Cap în Gură.

De când s-a lansat aplicația, mai mulți politicieni și oameni de televiziune au fost internați de urgență la reanimare, recordul de click-uri pe butonul „Cap în Gură” fiind stabilit de pagina îndrăgitului penticostal Mihai Gâdea, internauții înghesuindu-se să folosească noile butoane Facebook.

Nici maneliștii nu se află într-o situație foarte fericită, Florin Salam depunând reclamație la Poliție împotriva propriului său laptop, acuzând-ul de agresivitate:

„Mi-am dășchis laptopul și am dat share pă Facebook la ultimul hit de aur pă care l-am compus eu și tovarășii mei din formație, moment in care câțiva pumni au ieșit din fereastra de chat lovindu-mă direct în față.

Practic, m-a bătut laptopul de m-am căcat pe mine", se plânge, de pe patul de spital, cel mai iubit artist al românilor, conform sondajelor.

sebastian ignatPamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time