Un cocalar a fost arestat pentru terorism, după ce a declarat că îi place să dea sharia pe Facebook

cocalarBanii fără număr, CD-urile cu Florin Salam sau faptul că e „mafiot de mafiot” nu l-au putut ajuta pe Raimond Stanian din Ploiești să scape de mascații SRI, care au dat buzna în garsoniera cocalarului, arestându-l, nu înainte de a-i aplica și o serie de bastoane pe cocoașă.

„Numitul Raimond Stanian, cocalar ai cărui dușmani mor de invidie, după cum ne-a declarat la audieri, a declarat că a vrut să zică altceva pe Facebook, dar, pentru că la cei 34 de ani ai săi nu știe să scrie foarte bine, a făcut gafa asta. Nu avem ce să-i facem, momentan l-am predat omologilor de la CIA, care îl vor încarcera la Guantanamo, unde va primi un tratament special, cu alifie, cu tot ce trebuie”, declară purtătorul de cuvânt al SRI.

„Domnu răportăr, să moară copiii mei dacă nu dau sharia zilnic, mai ales la fete de fete, că e leșinate toate dupe mine. Le-am zis și la domnii mascați, dar mai rău m-au bătut. Vreau să fac o sesizare la CEDO, dar cică sunt cea mai rea specie de terorist - teroristul manelist - și nu am dreptul decât să tac”, declară, cu ochii în lacrimi, Raimond Stanian, cocalarul terorist.

Expertul CIA venit la București pentru a-l prelua pe Stanian a dezvăluit, în exclusivitate, câteva dintre tehnicile de interogare la care va fi supus cocalarul-terorist.

„În primul rând, îl vom obliga să se spele pe dinți zilnic. După care îl vom obliga să asculte toate albumele Metallica, într-un program intensiv de opt ore pe zi. Și cea mai grea tortură, la care majoritatea cocalarilor cedează, este privarea de semințe. Într-o săptămână spune și ce-a supt de la sânul mă-sii”, se declară optimist reprezentantul CIA la București.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time