Așa e când ai mâncărici! Primarul interimar Ganea a rămas înzăpezit în timp ce deszăpezea o arteră din centrul Ploieștiului

inzapezitMai multe echipaje ISU au intervenit cu șosete și ceai cald în centrul Ploieștiului pentru a-l asista pe însuși edilul urbei, care a fost îngropat sub zăpadă exact în timp ce acționa cu toate utilajele din dotare pentru a deszăpezi zona centrală a municipiului reședință de județ. În acest moment, primarul interimar Cristian Ganea este declarat sinistrat și i se administrează ceai cu un pai lung de aproximativ doi metri.

„Am primit un apel la 112 și ne-am deplasat de urgență pentru a interveni. În momentul de față s-a săpat un tunel prin care i se administrează echipei Executivului ceai cald și șosete de schimb. Nu știm cine se mai află alături de domnul primar Ganea. Pe el l-am reperat sigur, fiindcă am rupt două freze când am dat de chelia dânsului”, a declarat un reprezentant ISU care muncește de trei ore să scoată echipa primăriei de sub nămeți.

Surse din rândul salvatorilor declară că au existat și discuții divergente între pompieri și membrii Executivului, aceștia din urmă urlând de sub zăpadă, cităm, „că se pișă pe ceaiul ISU, lor să le lase cu sfoara măcar un litru de țuică”, fapt refuzat ferm de către echipa de descarcerare care acționează în cauză.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time