Fanatism medieval! Bădescu, Teodorescu și Ganea își aleargă nevestele prin oraș, ca să le zidească în fundația liniei 101

gropi-2La linia de urgențe 112 s-au primit trei apeluri disperate care i-au șocat până și pe operatorii telefonici de acolo. Doamnele Bădescu, Teodorescu și Ganea au reclamat că soții lor le aleargă prin oraș, amenințând că le îngroapă în fundația liniei de tramvai 101, sperând că prin această metodă disperată linia nu se va mai surpa.

„Am pierdut și banii de la UE, până și ce am făcut ieri se strică azi, ne-am hotărât să apelăm la tradiții. Dacă meșterul Manole a reușit, sperăm ca și noi să lăsăm ceva în urmă. Rugăm soțiile să ne înțeleagă. Noi le iubim, însă acest sacrificiu trebuie făcut”, au declarat în cor cei trei politicieni.

Doamnele Bădescu, Ganea și Teodorescu au declarat că sunt șocate și se vor ascunde la rude până când se vor calma demenții.

„Am venit acasă de la piață, nici nu am apucat să-mi las sacoșa de pe umăr că a sărit la mine – iubi, hai cu mine prin oraș, să te plimb puțin. Al dracului nenorocit, că niciodată nu mă scoate în oraș, normal că am intrat la bănuieli! Când ajungem la intersecția Nord cu Găgeni, mă scoate din mașină și, cu ochii în lacrimi, zice să sar în groapa aia de la tramvai. O fi băut ceva, nu știu, că i-am ars o poșetă după ceafă de a văzut stele verzi”, a declarat soția lui Iulian Teodorescu, respectabila doamnă Teodorescu.

Cele trei neveste de primar s-au coalizat în „Asociația nevestelor de primar care nu vor să sfârșească la fel ca Ana a lui Manole”, doamnele anunțând că intenționează să acceseze fonduri europene pentru câinii fără stăpân și politicienii fără obraz.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time