Dumnezeule, cât de influent era! Adrian Radu i-a cerut lui Dobre șpagă promițând că îi poate convinge nevasta să-i facă ciorbă de perișoare la prânz

adrian raduDupă ce a fost prins în flagrant, ca ultimul găinar, în timp ce primea șpagă contra promisiunii mincinoase că are influență asupra primarului Adrian Dobre, au apărut și alte detalii cutremurătoare despre fostul sereist Radu Adrian - tipul ăla care își imaginează că e ziarist și își începe toate articolele, ca un dement, cu „Bombă nucleară !!!”,  „Exploziv !!!”, „Exclusiv !!!”.

Primarul Ploieștiului s-a trezit în birou cu fostul agent secret care a început să turuie, fără oprire, cât de influent e el și câte lucruri poate să îi rezolve, contra unui mic comision, „ca să fie bine”, primarului.

„Prima dată am crezut că e beat. Mi-a zis că dacă dă două telefoane, se apucă nevastă-mea să dea cu aspiratorul prin casă fără să îi zic eu nimic”, se confesează primarul Ploieștiului, în exclusivitate pentru punctulpeignat.ro

„A zis că dacă îi plasez așa, discret, un plic cu 200 de lei, poate să ajungă chiar la șeful de scară, și să îmi obțină o întreținere mai ieftină. Totodată, mi-a garantat loc de parcare, pe viață, în fața blocului, că vorbește el cu Donald, care e la mâna lui, de când i-a aranjat o întâlnire cu Barack Obama, care vroia un tichet de parcare gratuit pentru centrul Ploieștiului, când vine la Hale să-i ia lui Michelle pastramă și telemea de oaie de la sibieni”, ne-a declarat, vizibil marcat, primarul Adrian Dobre.

Radu Adrian a negat toate acuzațiile, spunând că e „nuclear” și „exploziv” ceea ce i se întâmplă, totul fiind regizat de Marin Constantin, fostul șef al SRI Prahova, care e pe mână cu Coldea și cu Băsescu, despre care el a descoperit, în exclusivitate, că e bețiv, adică bea în gură.

„Mă jur în exclusivitate pentru dumneavoastră că voi fi detunat nuclear în arest, ceea ce este exploziv de nedrept. Cer să mi se respecte drepturile, să mi se dea calmante și medicamente, conform drepturilor exclusive ale omului trecut în rezervă”, a țipat Radu Adrian, chiar înainte de a fi urcat în duba Poliției.

Pamflet.punctulpeignat.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time