O nouă amenințare teroristă! A fost înființat Califatul Stat Manelistic în Moldova și Muntenia

stat manelisticSurse din cadrul Serviciului Român de Informații avertizează asupra unui pericol iminent care atentează grav la siguranța națională: apariția unei noi organizații teroriste considerată a fi mai nocivă decât orice altă celulă apărută până acum.

Organizația și-a anunțat prezența pe Youtube, prin vocea liderului său, un anume Al Cocalar Raimond Stanian, care se autointitulează „Bosul de bos" al nou înființatului Stat Manelistic în Muntenia și Moldova (SMMM).

„Cu ajutorul slăvitului Dumnezeu, mânca-i-aș p..a Lui, ne-am unit toți cocalarii și avertizăm dușmanii necredincioși în manele să se teamă de furia prostiei noastre! Nimeni nu mai e în siguranță până când Maneaua nu va învinge ca o apă cristalină, cum bine ziceau profeții de la începuturi, eternii Azur și Albatros!".

Experții în Intelligence avertizează că foarte mulți români îmbrățișează doctrina Stat Manelistic, în special tinerii semi-analfabeți proveniți din cartierele muncitorești construite în perioada ceaușistă.

Totodată, UE se confruntă de-abia acum cu adevăratul val de refugiați reprezentat de olimpicii români la matematică, informatică și fizică, care fug din calea catastrofei umanitare de proporții nemaiîntâlnite.

„Dacă ești intelectual, bine-crescut, politicos pe stradă sau în trafic, să te ferești de sabia noastră ninja!", amenință liderul Al Cocalar în înregistrarea de pe Youtube.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time