S-a ajuns prea departe! Nicoleta Crăciunoiu i-a retras soțului viza CFP, acuzând nelegalități la plata sifonului și a întreținerii

intretinereCând aude cuvântul „plăți", vede negru înaintea ochilor și își bate pisica. Directorul economic al Primăriei Ploiești, apreciata finanțistă Nicoleta Crăciunoiu, continuă lupta cu negativismul din ea însăși, deschizând un nou front chiar la blocul unde locuiește.

După blocarea plăților din Primăria Ploiești, motivând câteva argumente tehnice clare, respectiv flerul sau sentimentul neîmplinirii spirituale, Crăciunoiu a blocat și plățile către administratorul de bloc și către soț, nemotivându-și decizia, așa cum se obișnuiește și la Direcția Economică din Primăria Ploiești.

 

„Doamna Crăciunoiu a intrat în uscătorie, mi-a smuls ștampila din mână, țipând la mine că ea nu-și mai plătește întreținerea, că nu vrea să o ia DNA-ul", se plânge nea Costel, administrator încadrat cu carte de muncă la blocul unde locuiește Crăciunoiu

„La soț a țipat că nu mai tolerează frauda cu sifoanele, că știe ea ce măgării se întâmplă cu dioxidul de carbon din tuburile alea dizgrațioase. Locatarii nu îndrăznesc să îi zică nimic, fiindcă pe doi i-a amenințat cu Curtea de Conturi și cu Codruța Kovesi dacă își mai scot câinii la plimbare fără botniță.

Unui copilaș care se juca la scară i-a confiscat jucăriile, după ce îi ceruse declarația de avere, ca să vadă „de unde a avut mă-ta bani să îți cumpere Lego, mucosule?".

Plângea ăla micu cu mucii până la brâu, trăim în teroare, va da blocul faliment, suntem disperați!", se vaită administratorul Costel, amenințând că se va autoincendia sub geamul Nicoletei Crăciunoiu, dacă nu își primește înapoi ștampila și chitanțierul.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time