Festivalul UNTOLD se anulează! Lui Armin van Buuren i s-a dezacordat laptopul

armin-van-buurenCunoscutul muzician Armin Van Buuren lasă publicul de la festivalul Untold în lacrimi, după ce a anunțat că își anulează concertul de la Cluj, din motive tehnice: l-a lăsat instrumentul. Cunoscutul muzician recunoaște, smulgându-și părul din cap, că nu și-a făcut upgrade la antivirus, motiv pentru care un nenorocit de spam i-a dezacordat laptopul.

„Pentru toți fanii mei sau cei care studiază arte și care îmi fredonează melodiile pe de rost, le dau un singur sfat: să-și ia licență la windows și să aibă tot timpul ultima versiune de antivirus, ca să nu pățească la fel ca mine, mai ales în orele de studiu a contrapunctului. Când începi un adagio cu dublu-click și faci un pizzicato cu mouseul, sublimul nu se poate atinge dacă ai o sărăcie de laptop fără update-uri la zi. E o greșeală în cariera mea academică pe care nu mi-o voi ierta niciodată”, a continuat cel supranumit, de când era mic, „Bitul minune al muzicii”.

Publicul prezent la festivalul Untold este marcat de tragicul anunț: „Când am auzit că idolului generației mele i-a picat instrumentul, m-am oferit să îi aduc de acasă instrumentul meu, că am hard de patru giga, rupe muzica și jocurile în două. Din păcate, domnul Armin a verificat scula și mi-a zis că și instrumentul meu este dezacordat, de la cât download de pornache am dat jos de pe torenți. E un mare păcat cu impact major asupra culturii naționale. O tragedie”, țipă un fan Armin Van Buuren, din cauza căștilor care îi bubuiau în urechi.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time