Profesorul Eparu le-a scris părinților lui Daniel Savu: „Nu vine la pregătire și sparge banii la păcănele”

Profesorul Eparu le-a scris părinților lui Daniel Savu: „Nu vine la pregătire și sparge banii la păcănele”

Colegii de la departamentul „Mondenități și alte căcaturi” au intrat în posesia unui document care poate da peste cap strategia de imagine pe care politicianul Daniel Savu încearcă din răsputeri, seară de seară, la niște televiziuni dubioase, să și-o construiască.

Documentul incendiar reprezintă, de fapt, o simplă scrisoare trimisă de către profesorul Ion Eparu, care nu a mai suportat și i-a sunat pe părinții senatorului Daniel Savu, reclamând comportamentul necuvincios al elevului.

„Stimați părinții lui Daniel,

mi-a fost foarte greu să vă scriu, date fiind lucrurile delicate pe care intenționez să vi le împărtășesc. V-aș fi sunat, însă Daniel mi-a amanetat telefonul, că zicea că are un pont bun la Petrolul – FCSB. N-a avut și acum aștept salariul, ca să îmi recuperez mobilul.

Daniel este un băiat bun, însă politica l-a stricat. Este, cum ar veni, brânză bună în burduf de câine.

Trebuie să știți că, din păcate, Daniel a început să lipsească de la pregătiri, mințindu-mă că e în teritoriu și aranjează șefii de organizații locale PSD, ca să își asigure în toamnă voturile pentru președinția partidului. Vă spun foarte ferm că pe mine nu mă interesează. Dacă nu îmi știe la clasă, îl voi pica.

Eu sunt un tip dur, nu o să mă schimb acum nici măcar pentru Daniel.

Copilul dumneavoastră vă cheltuiește banii la pariuri sportive și la păcănelele din cartier, unde l-am prins în flagrant, în timp ce țipa la un aparat că îi dăduse două căpșuni din trei: „Ești un aparat băsist, te spun diseară lui Gâdea, mori în chinuri, vorba idolului meu, labagiul ăla de Badea!”.

Trebuie să știți că l-am scos de urechi din bar, însă mi-a jurat printre lacrimi că nu mai face. Data următoare a venit la pregătire, însă doar a mâzgălit pe o hârtie un vapor și pe Popeye Marinarul, lângă care a desenat un craniu, după care a plecat, scuzându-se că îl cheamă un prieten de-al lui, Ghiță, să-i dea bani de motorină pentru deplasările prin județ. O altă minciună, că iar l-am prins la păcănele.

Vă rog să veniți cu Daniel tuns la școală. Dacă nu își corijează atitudinea, nu poate promova în clasa a patra.

PS: Aș mai avea o rugăminte - dacă aveți posibilitatea să mă ajutați cu niște bani – tocmai văd că mi-a dispărut și televizorul. Probabil e tot la amanet. Faceți ceva, că nu vă mai suport obrăznicătura!

Cu stimă,

profesor Ion Eparu”

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PS: Acest text este un pamflet. Faptele sunt imaginare, fiind cunoscut faptul că senatorul Savu a terminat liceul, fiind înregimentat în SRI, unde pur și simplu nu putea fără.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time