Incident șocant în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești: Mihai Viteazul a sărit din tablou și a luat la palme aleșii

Incident șocant în timpul ședinței Consiliului Local Ploiești: Mihai Viteazul a sărit din tablou și a luat la palme aleșii

 

Iată că atunci când somnul națiunii naște pămpălăi și hoți, istoria ne rezolvă ea problemele și pune lucrurile pe făgașul normal. Secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Ploiești s-a umplut cu membrii Consiliului Local Ploiești, care țipau de pe tărgi că au fost agresați de Mihai Viteazul. Cum era și firesc, psihiatrul Spitalului Județean, Napoleon Josefini Popescu a tratat în regim de urgență victimele agresiunii inedite.

„Așa este, domnule reporter, tind să le dau dreptate consilierilor. Se pare că marele voievod a coborât din tablou în timpul ședinței de consiliu local și efectiv i-a luat la palme și picioare în cur pe politicieni. Trebuie să le prescriu un tratament imediat. Majoritatea sunt șocați. De exemplu, domnul acela care stă în patru labe și latră la personalul medical este consilierul Gheorghe Sârbu, ce să vă mai spun, Nietzsche ferește! – cum zicem noi, psihiatrii!”, a declarat Josefini.

Martorii prezenți la fața locului ne-au declarat, sub protecția anonimatului istoric, că învingătorul de la Călugăreni a folosit, pe lângă pumni și picioare, un limbaj licențios:

„Erau câteva proiecte importante pe ordinea de zi. Se discuta în consiliu despre acordarea unui teren în rate către un politician, despre mărirea indemnizațiilor aleșilor în consiliile de administrație ale societăților subordonate Primăriei Ploiești, despre votarea unui supleant în locul altui traseist care și-a dat demisia din Consiliu - știți, chestiile uzuale. La un moment dat, se auzi o bufnitură groaznică și o voce ca de tunet: „Să-mi bag p..a! De când mama m-a făcut în Târgul de Floci așa ceva n-am mai văzut. Fu...vă-n gât de hoți, că nu vă mai suport!”.

În acel moment Vodă Mihai a sărit din tablou și a început să împartă palme și picioare în cur distinșilor aleși. Primul consilier care i-a căzut în mână a fost Adrian Lupu: „Și tu, blondule, mai vinzi căcaturi prin școli? Pac!”. Consilierul Constantin Popa a primit și el un șut direct între buci: „Ia, mă, teren în rate doar cu buletinul, derbedeu bătrân, pac, pac!”.

Doi polițiști locali prezenți în sală au încercat să îl imobilizeze pe domnitor, însă au fost doborâți dintr-o singură lovitură de căciulă. Teribilul incident se putea termina sângeros, dacă nu intervenea poetul național Mihai Eminescu, prezent în alt tablou agățat în sala de consiliul local: „Mișule, dă-i în pizda mă-sii, îți pui mintea cu toți găinarii!”. În acel moment, Mihai Viteazul s-a suit înapoi în tablou, nu înainte de a-i adresa o ultimă replică primarului interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu, fost liberal, actual membru în partidul condus de C.P. Tăriceanu: „Auzi, bă, apropo, că uitasem: a zis Brătianu să i-o sugi!”.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Acesta este un pamflet, faptele sunt departe de a fi reale. Cu puțină imaginație, însă, poată dă Domnul!

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time