Mămici, fiți vigilente! Un maniac sperie copiii în parc, cu un pampers în mână, urlând „Schimbăm Ploieștiul!”
  • Citit 949 ori

Mămici, fiți vigilente! Un maniac sperie copiii în parc, cu un pampers în mână, urlând „Schimbăm Ploieștiul!”

Campania pentru desemnarea unui candidat din partea PNL la Primăria Ploiești a atins paroxismul. Dornici să se afirme în fața ploieștenilor, liberalii apelează la metode subversive pentru a convinge electoratul să îi susțină.

Un exemplu elocvent și totodată terifiant îl reprezintă comportamentul consilierului județean Marius Fenichiu. După ce săptămâna trecută a anunțat pe Facebook că a șters găinațul lăsat de ciori pe băncile din parcuri, candidatul PNL a trecut la un nivel mai nuanțat al campaniei preelectorale: pur și simplu, dacă ești o mămică fără apărare și te plimbi cu bebelușul prin parc, Fenichiu sare dintr-un tufiș, cu un pampers în mână, și îți schimbă copilul!

Un martor ne-a declarat, în exclusivitate, că Fenichiu a fost văzut în timp ce primea poșete în cap de la o mămică, al cărei bebeluș fusese trezit, din somn, de consilierul județean, ca să îi schimbe pampersul.

În apărarea politicianului a sărit fosta șefă a tineretului liberal, Bianca Bora, care o asigura pe femeie asupra faptului că echipa de campanie a candidatului asigură și Sudocrem. Evident, Bora a primit și ea o poșetă după ceafă.

„Domnule, nu mi-a venit să cred. Îmi legănam căruciorul liniștită, fumam o țigară, să-mi trag sufletul, că tocmai ce a adormit ăsta micu, când din tufiș a sărit un tip chelios care țipa cu ochii ieșiți din orbite: „Schimbăm Ploieștiul, Schimbăm Ploieștiul!”. Am tras și un vânt de la sperietură, să mă scuzați! Dezaxatul mi-a smuls copilul din cărucior, i-a tras jos pantalonașii, iar în timpul ăsta mă asigura că ușa lui va fi deschisă tot timpul pentru audiențe. Doamne-ferește! În spatele agresorului, au răsărit o mulțime de tipi îmbrăcați în galben, de ziceai că a dat hepatita în parc. Fluturau steaguri, cântau „Deșteaptă-te, Române”, domnule, era să leșin, nu alta!”, a declarat mămica, sughițând printre lacrimi.

Victima spune că la fața locului a ajuns și Poliția Locală. Agenții prezenți au încercat să imobilizeze individul recalcitrant, însă cătușele alunecau, fiindcă Fenichiu era unsuros de la crema pentru funduleț.

„A zis că dacă nu îmi convine că îmi schimbă copilul, îmi poate duce gunoiul o dată pe săptămână, că face parte din campania lui de promovare. Nici nu știu la ce candidează, domnule, că era incoerent, noroc că l-au băgat în dubă!”, a declarat femeia, marcată de incident.

Evenimentele neplăcute nu s-au oprit aici. După plecarea dubei în care Fenichiu se zbătea, prin parc a apărut un alt tip, care repeta obsesiv: „Mă numesc chirurgul Dan Oprea, candidez la Primăria Ploiești și vă operez pe toți pe caiet. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Acesta este un pamflet, faptele sunt nereale (în afară de curățatul găinațului de pe bănci). Personajele există și sunt în libertate.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time