• Citit 786 ori

A încurcat conturile de Facebook! Ilustrul chirurg Dan Oprea, adresându-se prestigiosului om politic Dan Oprea: „Un om de o reală valoare. Mult succes, domnule doctor”!

dan oprea retragere pnlNumitul D. Oprea m-a numit „parazit”, „pseudojurnalist”, insinuând, totodată, că iau bani ca să îi ponegresc imaginea. În mentalul purtătorului de bisturiu, subsemnatul este un fel de maidanez care îndrăznește să urineze democratic pe soclul renumitului chirurg prahovean, fapt de neconceput pentru insul respectiv. „Parazitul” de mine a fost onorat cu câteva flegme verbale de către mondialul Oprea, care a catadicsit să își coboare prodigioasa privire: Cine paștele mă-tii ești tu, mă, să îmi pomenești ilustrul nume? – cam așa a sunat, de fapt, mai pe românește, postarea lui Oprea adresată subsemnatului.

Nu m-au supărat jignirile gratuite și nejustificate debitate, ci cu totul altceva: câțiva tineri au fost induși în eroare de insul respectiv. Aceștia m-au înjurat, ba chiar au existat și câteva amenințări la adresa subsemnatului.

După ce i-am adresat un răspuns distinsului AICI, în care nu am dorit decât să-și ceară scuze pentru mitocănie, s-a lăsat liniștea. Distinsul doctor nu își cere scuze. El este demn! Până la capăt, fără nuanțe! Atunci am înțeles, pe deplin, goliciunea personajului.

În continuare, fără patimă, vă las să reflectați doar la faptele de final politic ale acestuia. Trageți voi, cititorii, concluziile potrivite.

Ieri, doctorul Oprea a anunțat că se retrage din cursa internă a PNL care viza nominalizarea unui candidat la Primăria Ploiești. Într-un comunicat de presă, medicul a anunțat că a decis să renunțe la competiție din „motive personale".

Dan Oprea declară că „își manifestă disponibilitatea" de a-l sprijini pe Andrei Volosevici în competiția pentru Primăria Ploiești, rămânând în echipa PNL.

La numai o zi diferență, Oprea postează pe pagina personală de Facebook următorul mesaj:  „Astazi am decis sa ma retrag din PNL si din viata politica. Motivele sunt de ordin personal”.

După această ultimă postare în care reiese, practic, că renunță și la apartenența politică la PNL, nu numai la competiția pentru candidatură, urmează mesajele fanilor.

Majoritatea, oameni cinstiți, sinceri.

Unul singur, însă, mi-a tras atenția în mod special, și anume numitul Dan Oprea!

Probabil că doctorul are mai multe conturi de Facebook, astfel încât a dorit ca o altă personalitate a sa să lase un mesaj de încurajare. Din nefericire pentru el, Oprea a uitat că nu a dat logout și postează, în continuare, de pe contul său oficial, astfel încât a ieșit o chestiune penibilă (Captura foto mai jos).

dan oprea se lauda singurDupă nici 10 minute, doctorul Oprea și-a dat seama de gafa făcută și a șters postarea. Cititorii mei (cărora le mulțumesc) au apucat să capteze acest printscreen care va rămâne pentru eternitate:

Postare Dan Oprea: „Astazi am decis sa ma retrag din PNL si din viata politica. Motivele sunt de ordin personal

Comentariu Dan Oprea: „Un om de o reală valoare de care politica prahoveana chiar are nevoie! Poate pentru cetățeni vă veți gândi la o revenire după ce rezolvați problemele personale! Mult succes în continuare, domnule doctor!”.

Medicul a șters, ulterior, propria postare.

PS: Domnule doctor, vă anunț, pe această cale, că renunț la cererea legată de scuzele dumneavoastră. După acest episod, domnule doctor, scuzele pur și simplu nu mai valorează nimic!

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time