Respect, REGIO! Pe liniile reabilitate din Ploiești va circula, din oră în oră, traseul DNA barat
  • Citit 650 ori

Respect, REGIO! Pe liniile reabilitate din Ploiești va circula, din oră în oră, traseul DNA barat

Iată încă o dovadă că fondurile europene nerambursabile nu sunt doar în beneficiul escrocilor din politică, ci și al populației: viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Ploiești a anunțat că pe liniile de tramvai reabilitate în cadrul proiectului Polul de Dezvoltare Ploiești, finanțat printr-un program Regio al Uniunii Europene, va fi introdus un traseu special, fără aer condiționat și cu ferestre de tablă. Este vorba despre traseul DNA barat, care va circula din oră în oră, oprind în fiecare stație TCE din Ploiești, pentru a strânge corupții.

„Pe lângă Tramvaiul Copiilor, avem o surpriză pentru ploieșteni, odată cu darea în folosință a noilor linii de tramvai. Doamne-ferește, nu vă gândiți că veți circula pe liniile reabilitate cu alte tramvaie decât cele pe care le știți. Municipalitatea a considerat că gioarsele alea din care pică o babă la fiecare curbă au aerul lor retro, știți la ce mă refer, parfumul ăla al Primăverii de la Praga. Nu puteam să privăm ploieștenii de așa ceva. Avem, însă o noutate: În urma solicitărilor procurorilor DNA, am introdus traseul DNA barat, pentru a ajuta la eficientizarea luptei anticorupție”, ne-a declarat, în exclusivitate, primarul interimar Iulian Teodorescu, cu un tremurat în voce.

Purtătorul de cuvânt al DNA Ploiești, procurorul Ivan Tebaglarece, a confirmat informația reporterilor noștri:

„Secția teritorială Ploiești a DNA este, pur și simplu, în incapacitate de plată. Avem atâția corupți în Ploiești, încât am tocat bugetul pentru benzină pe următorii 12 ani. Am ajuns să aducem coruptul la audieri pe portbagajul de la bicicletă. Plus că nu toți colegii mei știu să meargă pe bicicletă, vă dați seama în ce situație disperată suntem”, a declarat, suspinând, Tebaglarece.

„Am aflat despre programul reabilitării liniilor de tramvai și am zis, într-o pauză de audieri, în care încălzeam apa clocotită pentru corupți, să dau o fugă până la Primăria Ploiești, ca să fac o cerere scrisă în acest sens. Nu spun că de la intrare până și femeia de serviciu s-a aruncat în tomberon, ca să se ascundă de mine. Vicele Raul Petrescu se băgase sub masă, însă l-am reperat după șosetele de un alb imaculat. Le-am zis să stea liniștiți, că azi nu arestez pe nimeni, doar că am o cerere de depus. Se repezeau toți să ștampileze, să aprobe, doamna viceprimar Băzăvan s-a dat cap în cap cu Petrescu – atât de grăbiți erau să dea număr de înregistrare!”, a mai declarat procurorul Tebaglarece, vădit amuzat.

În final, procurorul DNA a asigurat că banii contribuabilului nu vor fi irosiți, ba din contră, studiile demonstrând că tramvaiul va fi arhiplin la capăt de linie: „Știți și dumneavoastră, Ploieștiul e un oraș plin de hoți și escroci, avem călători în fiecare stație”, a concluzionat anchetatorul Tebaglarece.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time