• Citit 531 ori

Mulțumim, Iulică! După parcări și stâlpi în mijlocul străzii, Primăria Ploiești amenajează și un bordel la etajul trei al Palatului Administrativ

amsterdam redlight districtIată că beneficiile guvernării încep să se resimtă și la Ploiești! Într-un exces de zel și mereu în slujba contribuabilului, municipalitatea a hotărât amenajarea unui stabiliment de recreere dedicat ploieștenilor încruntați din cauza cotidianului.

Primarul interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu, spune că i-a venit ideea în timp ce învârtea zarul la un meci de table.

„Dădeam la zaruri de vreo două ore, de mă durea și mâna și atunci am avut sclipirea asta – dacă tot avem spațiul acesta central, de ce să nu îl folosim la maxim? Până la urmă, eliberez două birouri – de la Achiziții, de exemplu - și dăm drumul la treabă. Oricum curve sunt destule și în Palatul Administrativ, deci forță de muncă e căcălău, să mă scuzați!”, a declarat, filosofic, primarul interimar al Ploieștiului.

Edilul interimar al Ploieștiului s-a declarat, totodată, satisfăcut de continuarea proiectelor benefice pentru Ploieșteni.

„După minunea aia de parcare construită în mijlocul străzii, după stâlpii montați în mijlocul intersecției, un bordel în Primăria Ploiești pică mănușă! În felul acesta creștem și colectarea la buget. Știți, noi, cei de la PLR, urmăm exemplul pozitiv al președintelui nostru, Călin Popescu Tăriceanu, însă cu mici modernizări la statutul de bază al partidului: în sensul că le belim, dar nu le mai luăm și de neveste”, a declarat, vesel, Teodorescu.

Șeful administrației ne-a mai dezvăluit, în exclusivitate, și alte proiecte de care urmează să se bucure toți ploieștenii: Club de manele în sediul Filarmonicii Paul Constantinescu, o balastieră modernă în locul Parcului Tineretului și noul sediu al arestului IPJ Prahova în luxoasa clădire Petrom, „că nu se știe niciodată ce om cinstit și nevinovat mai pică în ghearele dezaxaților lui Kovesi, măcar să fie condiții!”.

Notă: Pamflet, faptele nu reflectă realitatea. Decât dacă aveți imaginația bogată. La fel ca subsemnatul.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time