Schimbare la vârful politicii.  După ce i-a văzut pe Savu și pe Ghiță pe listele electorale, Vlad Țepeș demisionează din PRU și candidează pentru Partida Romilor

Schimbare la vârful politicii.  După ce i-a văzut pe Savu și pe Ghiță pe listele electorale, Vlad Țepeș demisionează din PRU și candidează pentru Partida Romilor

Lovitură dură de imagine pentru Partidul România Unită! Cunoscutul anticorupt Vlad Țepeș Vodă a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținută sub Turnul Ceasului din Cetatea de reședință Sighișoara, că demisionează din toate funcțiile de conducere din cadrul PRU, dar și din partid, după ce a văzut listele cu candidați pentru alegerile parlamentare din giudețul Prahova, voevodatul Muntenia.

„Io, Vlad Țepeș, fiul lui Vlad Dracu, membru al Ordinului Dragonului, prin grația Alteței Sale Serenissime Sigismund de Luxemburg, mă jur pe viața fiului meu, Vlăduț Drăculea, că așa ceva n-am pomenit de când mama m-a învățat să mă joc cu țeapa în nisip!”, a răbufnit Vodă în fața jurnaliștilor prezenți în cadrul evenimentului, lovind nervos cu o țepușă mică de masa prezidiului.

„Ce s-a ales de țara asta, după ce v-am lăsat cinstiți? Aud că nu mai plătiți tribut la turci, însă vă furați între voi ca apucații, mai rău decât vă spolia Hassan Pașa, ăla pe care l-a țepuit în cur alteța mea când a venit după ultimul tribut. Păi, e posibil așa ceva, 5000 de dolari Pentiumul 2, băi hahalerelor nesătule?”, tună Vodă, după care ieși afară ca să încalece, însă nu mai avea pe ce, fiindcă trecuse mai devreme prin zonă  echipa de campanie a PRU, care i-a lăsat doar căpăstrul și o pungă goală în care își lăsase Vodă galbenii, lângă fântâna de la primărie, ca ultimul papagal cinstit, că altcumva nici nu-i putem zice.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time