România Unită! Sebastian Ghiță a rămas captiv în Daniel Savu, astfel încât vor apărea împreună pe afișele electorale

România Unită! Sebastian Ghiță a rămas captiv în Daniel Savu, astfel încât vor apărea împreună pe afișele electorale

A implorat, s-a zbătut, dar totul a fost în zadar! Apreciatul om de afaceri Sebastian Ghiță trăiește drama vieții sale, fiind obligat să umble toată ziua în spatele senatorului Daniel Savu după ce, în urmă cu o săptămână, a pățit o rușine despre care ne e și jenă să pomenim.

„Nu mai suport, mă cară după el la pariuri, la piață, la coadă la sifoane, seară de seară mă târăște prin platourile de televiziune. Noroc că la Romania TV mă știu fetele de la machiaj și mă camuflează în scaunul pe care stă Daniel, că altfel vă dați seama ce penibil era?", se plânge Sebastian Ghiță reporterului nostru, profitând de un moment când Savu dormea profund, ca să nu-l audă.

Sebastian Ghiță spune că cel mai greu îi este seara, când Savu se duce acasă, în patul conjugal.

„În fiecare seară dorm în spatele domnului senator, uneori îi sting veioza. Să știți că dacă ar sforăi mai puțin și nu s-ar uita tot timpul la boul ăla de Capatos, nu m-ar deranja să petrec niște quality time cu domnia sa", se destăinuie Sebastian Ghiță într-un moment de respiro, când Savu asculta la căști niște înregistrări porno cu procurori DNA care înjură birjărește, primite de la niște oameni de bine total dezinteresați, care nu vor decât să se facă dreptate pe pământ și să fie pace între popoare.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time