Hooly French! Mr. Dorin Tudora is „Director General” at Conpet?!

Hooly French! Mr. Dorin Tudora is „Director General” at Conpet?!

Meine Damen und Hering, am primit pe adresa redacției un mail plin de invective greu de reprodus din partea unui anume cetățean William Shakespeare care și-a întrerupt somnul de veci pentru a-și exprima indignarea în legătură cu batjocura la care ar fi supusă, în prezent, limba engleză. Reproducem mailul de la domnul William Shakespeare, cu mențiunea ca am cenzurat înjurăturile din el.
 
Sender: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
To: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
CC: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

„Domnilor reporteri,
Am citit într-un ziar din România un interviu libidinos în limba engleză, al cărui protagonist este domnul Dorin Tudora de la societatea strategică Conpet, care s-a murdărit la gură de engleză. Ziarul insistă să îi zică domnului Tudora „mister Director General”, când în limba engleză nu există mister director general, ci doar CEO, însă țăranii ăștia își bat joc de limba lui Shakespeare, adică a mea.

Băi panaramelor, de-aia am murit eu balonat în 1616, ca să vină barbă-vopsită ăsta de CEO și să își zică mister Director General? Și uitați-vă și ce față are – zici că prezintă rubrica meteo la Al Jazeera”, își încheie mailul domnul William Shakespeare.

Contactat de reporterii punctulpeignat.ro, Dorin Tudora a refuzat să facă declarații, precizând că el nu știe limba română: „Îmi pare sorry, no puncte de vedere, senchiu very much, furculision!”, a declarat Directorul General Dorin Tudora, în timp ce se încălța cu un set de șosete Dolce Gabanna cu leduri.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time