Ăsta da ghinion! Unui ploieștean i-a apărut pe Pokemon GO administratorul care i-a cerut banii de întreținere

Ăsta da ghinion! Unui ploieștean i-a apărut pe Pokemon GO administratorul care i-a cerut banii de întreținere

Tehnologia a avansat, dar și întreținerea curge de la o lună la alta – această realitate dureroasă a aflat-o pe pielea lui ploieșteanul Raimond Stanian, care a avut proasta inspirație să își instaleze pe smartphone aplicația celebrului joc pentru retardați Pokemon Go.

„Mergeam în zigzag prin centru, împiedicându-mă de cărucioare și mămici, căutând un Pokemon negricios care mi-a furat portofelul când, deodată, dintr-un tufiș a sărit un pokemon cu bască pe cap și cu chitanțierul în mână, pe care l-am recunoscut într-o fracțiune de secundă – era nea Costel, administratorul, care rânjea la mine. Era să scap telefonul de ultimă generație din mână, că am 40 de milioane la întreținere, cam cât am dat pe telefon”, murmură, cu obidă, restanțierul Raimond Stanian.

„Pokemonul cu bască a început să țipe la mine, de mi-a crăpat retina de la ecranul telefonului: „Plătește, bă nesimțitule, întreținerea!” – ce era să fac, aveam cincizeci de lei la mine, pe care i-am întins către domnul administrator Costel, care a dispărut imediat într-un tufiș”.

Necazurile cetățeanului Raimond Stanian nu s-au terminat aici. Din alt tufiș a apărut un pokemon de la SGU care i-a cerut o țigară, după care l-a bătut pe umăr un pokemon de la Poliția Locală Ploiești, care l-a amendat că vrea să dea foc la tufișurile din fața primăriei cu țigara, totul sfârșindu-se atunci când un al patrulea pokemon de la SMURD a venit să îl ia pe sus cu Ambulanța, ca să-l interneze la Voila.

„Este un joc extraordinar, ultimul pokemon părea atât de real!”, declară, încântat, Raimond Stanian, despre care nu am mai aflat nimic în ultimele zile.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time