Studiu științific: La Ploiești nu merge nimic fiindcă sunt prea mulți intelectuali în administrație

Studiu științific: La Ploiești nu merge nimic fiindcă sunt prea mulți intelectuali în administrație

Prea multă carte strică omul cinstit, iar la Ploiești, oraș care a fost depășit recent și de comuna teleormăneană Necșești la capitole precum „infrastructură” și „calitatea vieții”, acest adevăr teribil este, în sfârșit, demonstrabil din punct de vedere științific. Un studiu integrat realizat de un grup de cercetători din cadrul Institutului de Mecanica Fluidelor și Contrapunct „Mitică Dragomir” din Mizil explică fenomenul:

„Nivelul de erudiție al factorilor decizionali din administrația Ploieșteană se situează de departe peste media națională, fapt care se reflectă în mod negativ spre fatal asupra bunului mers al municipiului, transformând cetățenii ploieșteni în cei mai nefericiți contribuabili de pe planetă, sub țări ca Angola sau Coasta de Fildeș. Sigur, ăia sunt rupți în cur, dar măcar le funcționează semaforul de la Catedrală”, se specifică în documentul citat.

Potrivit studiului, este suficient să privești în ochi reprezentanții administrației locale ca să realizezi cât de erudiți sunt. Mai mult, spun oamenii de știință, orice om simplu care are ghinionul să fie prin preajmă când vreunul din aparatul administrativ al Primăriei Ploiești deschide gura ca să emită o axiomă care, aparent, ar fi inteligibilă, riscă să facă instantaneu pareză sau chiar blocaj renal.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time