Antropologii, în fierbere! A fost descoperit scheletul unei noi specii umanoide, Homo Manelis, într-o peșteră din Voluntari
  • Citit 649 ori

Antropologii, în fierbere! A fost descoperit scheletul unei noi specii umanoide, Homo Manelis, într-o peșteră din Voluntari

Comunitatea științifică mondială e în vrie, după ce o echipă de muncitori care lucra la o țeavă de gaze din Voluntari a descoperit rămășițele unui mormânt din Paleoliticul întârziat închis cu o ușă arhaică de termopan preistoric.

Testele ADN prevalate de la rămășițele umane găsite într-un sarcofag de aur dau ca certă informația potrivit căreia genul Homo a mai avut încă un frate preistoric, și anume Manelis. Cercetătorii au denumit așa sub-specia umanoidă având în vedere scrierile scrijelite pe pereți, în care sunt prezentate picturi rupestre cu dușmani care se țin cu mâna la inimă, deci mor de invidie, sau de sabie ninja. Totodată, în alt desen se distinge un hominid care lipește pe fruntea altuia care cântă la un instrument de piatră cu coarde un fișic de plăci de argilă.

„Interesant e că lângă rămășițele lui Homo Manelis a fost găsit un mileu cu un pește și o carpetă elegantă cu peisaj idilic în care se distinge un bărbat și o femeie alergând călare pe un mamut sub cerul înstelat. Parcă am fi acasă la doamna Firea în zilele noastre, foarte interesant”, conchide antropologul George Erectus, verificând dacă dinții lui Homo Manelis sunt de aur adevărat sau e o altă țigănie preistorică.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time