Domnul Aurelian Gogulescu a organizat Gala Sexului Oral 2017. Lukoil, premiat de Camera de Comerț pentru „responsabilitate socială”

Domnul Aurelian Gogulescu a organizat Gala Sexului Oral 2017. Lukoil, premiat de Camera de Comerț pentru „responsabilitate socială”

Camera de Comerț și Industrie Prahova a acordat Lukoil „trofeul” pentru „Responsabilitate socială” în cadrul unui eveniment la care se adună, în fiecare an, niște securiști șmecheri cu o grămadă de snobi sau hoți în căutare de blazon care, alături de alți băieți în costum se laudă reciproc și se pupă în cur contracost. Se impart diplome, se fac poze de grup, după care toată lumea se șterge la gură și pleacă acasă mulțumită că a participat la un căcat cu iz de levănțică de pe urma căruia niște tipi isteți își câștigă existența. În vârful acestei piramide stă președintele CCI, dl. Aurelian Gogulescu, un tip despre care se pot scrie tone de romane de contraspionaj, Richard Sorge gen.

Ca și în alți ani, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a avut nevoie de cash și a organizat Gala Topul firmelor prahovene 2017, eveniment la care au participat, zice organizatorul, 35 de ambasadori şi doi foşi preşedinţi de stat. Potrivit presei economice, evenimentul „premiază valoarea în afaceri şi contribuţia adusă societăţii”. 

Potrivit comunicărilor oficiale, „la start s-au înscris 22.800 de firme cu bilanţul depus la 31 ianuarie 2016. dintre acestea doar 5.700 au îndeplinit condiţiile din dosar, iar 2.749 de firme s-au înscris în top 10 cele mai bune firme în mai multe domenii, 125 ieşind câştigătoare”.

Repet, ca să realizăm dimensiunea vrăjelii: așadar, peste 20 de mii de societăți au alergat disperate către CCI ca să fie premiate, s-au luptat cot la cot ca dementele ca să ajungă pe podium și să primească din mâna președintelui Gogulescu o diplomă, un pupic și factura. Oricum, nu ăsta e subiectul care mi-a zgâriat retina, ci următorul:

La evenimentul de talie mondială s-au acordat şi 30 de trofee pentru responsabilitate socială.

Petrotel Lukoil SA Ploieşti a obţinut trei premii: pentru responsabilitate socială, pentru tradiţie petrolieră şi premiul pentru fabricarea produselor din ţiţei, la categoria întreprinderi mari, că la CCI e ca la Oscar, pe categorii.

Despre absența fizică în lumea economică reală a fantomei numită Camera de Comerț și Industrie Prahova vorbește toată suflarea de afaceri, chiar există niște bancuri legate de vrăjeala vândută de oameni, în fine, bravo lor.

Pe de altă parte, să fii atât de lipsit de delicatețe și de sensibilitate la subiectele zilei, cum ar fi cancerul din aer, și să urci Lukoil pe podium pentru Responsabilitate Socială mi se pare lipsit de orice urmă elementară de bun simț. Sigur că nu e vorba despre ruși. Dacă era OMV, Rompetrol, DERO, etc, era același lucru, ca să nu creadă rusofonii din presă că am ceva personal cu conducerea GRU, pardon, Lukoil.

Poate că există și o plantare de tuia sau o montare de bancă făcute recent de către Lukoil prin Ploiești, dar de aici și până la lipsa de tact a CCI e cale lungă.

Că tot veni vorba despre implicare socială, i-aș ruga pe reprezentanții Lukoil să nu mai planteze nimic în Ploiești, dar să bage vreo 10 milioane de euro în niște filtre de secol XXI. Ca să ia un premiu pe bune de la tov. Gogulescu, nu prestări de sex oral contra-cost.

Sebastian Ignat / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sursă foto/info: prahovaeconomica.eu

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time