S-a votat bugetul județean / Of, mamă dragă / Pentru o rectificare iei încă patru ani în opoziție / Aoleo
  • Citit 1074 ori

S-a votat bugetul județean / Of, mamă dragă / Pentru o rectificare iei încă patru ani în opoziție / Aoleo

Departamentul economico-politic din cadrul site-ului vocal instrumental punctulpeignat.ro a analizat în amănunt povestea adoptării bugetului județean, faptă petrecută la sfârșitul lunii februarie, și a tras concluzia (unanim) că opoziția prahoveană a rămas încă o dată cu buza umflată, din motive care țin de lipsă de coerență. Și, pentru că în orice poveste romantică cu bani publici și politică există mereu și un câștigător, the winner is Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, care a jucat corespunzător pe cartea politică.

Povestea acestui oscar local este simplă: Forțele politice au negociat împărțirea bugetelor pe localități și culoarea politică a chiloților, consiliile locale au votat propunerile negociate, bugetul a trecut, însă cifrele venite înapoi pe UAT-uri au fost mai mici, producând iritare și înjurături din partea primarilor liberali. Nervoși, oamenii au sunat la CJ-ul pesedist și rău, care însă a avut răspunsul pregătit: cântați la altă masă, că liderii liberali au venit cu modificări pentru a completa cerințele suplimentare venite din partea tovarășului primar Tiseanu de la Câmpina, care s-a trezit de pe canapeaua din spate a unui oarecare Opel Insignia că s-a sucit și vrea mai mulți bani. Așadar, Toader (pesedistul rău, ciuma roșie, etc) le-a zis-o primarilor liberali pe-aia dreaptă, de au închis oamenii telefonul cu buza umflată, îndreptându-și morții și dumnezeii către propria organizație politică.

Orice edil s-ar tăvăli de nervi cu spuma la gură, dacă ar afla că trebuie să mai facă o ședință și să vină în fața consilierilor cu o rectificare pe minus după ce s-au votat deja finanțări și cheltuieli, pe motiv că un primar umflat cu pompa ca Tiseanu este puțin nesătul, în ciuda abundenței cunoscute din Câmpina, iar la următoarele alegeri ar juca bambilici cu doctrina, aia câtă mai e, și minunatul partid liberal care cică ține stindardul politic sus va mai colecta voturi ciuciu. Că așa e în tenis. Sigur, dacă mai e cineva din zona liberală interesat de sportul ăsta nobil. As!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time