Terminator 4, pe marile ecrane! Igor 2.0 de la Lukoil s-a întors în 1985, ca să-i lichideze de la grădiniță pe protestatarii antipoluare din 2018

Terminator 4, pe marile ecrane! Igor 2.0 de la Lukoil s-a întors în 1985, ca să-i lichideze de la grădiniță pe protestatarii antipoluare din 2018

James Cameron este pe cale să dea lovitura cu o nouă producție din seria Terminator, sequel ce se anunță a fi un succes mondial. Acțiunea se desfășoară în planuri temporare paralele, în centrul atenției  situându-se duelul dintre bine și rău exemplificat în Terminatorul Igor 2.0, care este trimis înapoi în timp să-i execute încă de la grădiniță pe protestatarii care strigă astăzi că nu se mai poate respira în Ploiești, versus un model de cyborg mai vechi și prăfuit, numit Stanian 2.0.

Împotriva lui Igor 2.0 va lupta terminatorul bun, în persoana lui Stanian 2.0, trimis din 2018 în 1985 ca să-l salveze pe puștiul de grădiniță Dan Rădulescu, poreclit în film Rădulescu Connor, care era la grupa mijlocie în momentul acțiunii și noaptea încă purta scutece, că se mai scăpa pe el.

Terminatorul Igor 2.0 nu are scrupule și se lichefiază putând lua forma miniștrilor Mediului, primarilor sau a reprezentanților Gărzii de Mediu – totul pentru a-și atinge scopul final din film, și anume lichidarea din fașă a lui Connor Rădulescu, care în viitor va fi unul dintre liderii mișcării de rezistență antipoluare în municipiul Ploiești.

Partea incitantă este că, în Terminator 4, pe puști îl vânează acum mai mulți terminatori, care mai de care mai al dracului. Alături de Igor 2.0 apare și Amadeus 5.1, care intră mai târziu în acțiune că a fost trimis greșit din viitor în gară la Viena, undeva lângă gardul rafinăriei OMV, de unde a venit cum a putut, că nici în 1985, ca și în 2018, nu aveam autostradă până la Ploiești.

Acțiunea este spectaculoasă, că la Ploiești drumurile sunt praf, de unde și o mulțime de aventuri strașnice, cu împiedicat cu motocicleta de bile, zburat pe bulevard peste treceri de pietoni și, într-un final incendiar, furat geaca de motor în Mimiu, unde Igor 2.0 se întâlnește cu niște băștinași la o vulcanizare, i se face o maradona,  și nu apucă să se lichefieze în niciun alt personaj, că i se furase și din lichid.

Povestea se termină cu bine, când Connor se hotărăște să emigreze cu părinții în Austria, astfel că viitorul omenirii poate fi salvat, însă nu omenirea din România, ci aia din Vestul Europei, că și în viitor trăiește tot mai bine decât prostovanii din est care nu sunt în stare să iasă pe stradă nici pentru viitorul copiilor lor, dând doar like și join pe Facebook.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time